tisdag 2 februari 2010

Snö-Mens-Rea

Snö, snöstorm, Snö SNÖ SNÖÖÖÖ!
När ska detta ta slut? Det bara snöar som bara den, helatiden. Varje minut. Citerar Frida; "Ett steg fram och så glider man två steg tillbaka". Stämmer verkligen. Sjukt jobbigt att gå, eller så är det bara jag idag
Jösses, Vaknade vid 5 i morse och bara insåg hur dålig jag är ibland och hur mycket jag ville sova innan det var dags att sova. jag grät.
och idag kom min gudomliga, underbara mens. Eller inte? Inte alls till och med. Jag tror att jag får skylla på den. Galet! Äckligt, inte okej!
Mensverk så man nästan viker sej ibland och svallvågor mellan svett och feber frossa. Usch. Men tabletter gör nästan allt och kan vara min bästa vän ibland <3

På gympan idag spelade vi fotboll, så sjukt roligt. Saknar fotbollen ibland. Och jag saknade min underbara Elin idag :O Kvinna vart håller du hus? :( Det var ju fotboll, och väldigt kul fotboll idag. Men du kanske kommer imon? Det hoppas jag i alla fall på.

På psykologin idag så kollade vi på en film om en schizofren kille, lite läskigt. han filmade sej själv och var allmänt mysko. Mysko mannen! Efter skolan så åkte jag, Hanna, Frida och Candy in till stan. Mötte upp Kerstin och Mikaela och shoppade på Weekday ;) 2 par nya svarta byxor och ett par shorts till sommaren, också svarta. 3 par för 312.50 jävla kronor. Åh jösses jag svimmar nästan. Jag är bäst ibland. Men kanske är det inte det man ska vara bäst på? Men jag är ekonomisk i alla fall. Tummen upp för det!

Nu ska jag nog försöka få i mej något. Magen skriker lite, kanske lite nudlar eller nått. Får se vad som gömmer sej i kylskåpet eller i skåpen här hemma. Det finns väl alltid något antar jag :)
Kanske åker jag till Mammsen på fredag till lördag. Precis vad jag ska göra nästa vecka, men jag drar nog denna med. Saknar mammsen tok mycket. Och så har jag ingen psykologi på fredag så jag slutar vid 11. Underbart. Men jag ska känna efter och ser hur jag gör.

Förövrigt så vill jag bara säga att jag kan ha, eller JAG HAR världens bästa klass, och om det är någon som läser så ta åt er! Så är det, skulle aldrig byta ut någon eller något. Den är helt perfekt bara. Undra vad man skulle gjort utan alla er, galna prickar<3
Ja just det, mat var det! Hejdå

1 kommentar:

  1. Hahhaha
    Det snöade i mitt huvud idag, men jag kommer förmodligen till skolan imorgon. Då får vi spela strumporna av de andra.
    Puss

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Musik, vänner, kläder och vardagen. Finns inte mycket mer och säga nu...