onsdag 3 februari 2010

Dagens

Jösses jag är fan dum i huvudet. Först laggade datan och sedan stängde jag ner. Jösses! Men vad gör det, jag är ung och har all tid i världen att blogga om samma sak tre gånger, haha!

Inatt sprang jag upp två gånger för att jag mådde piss. Ville spy och min mage bara inte ville sitta kvar på min kropp längre. Nej, men den gjorde super ont. Somnade i alla fall om och slängde i mej en tablett i morse. Idag har jag vart bedrövlig! Som om jag levde i någon jävla dimmma. Helt off, usch förlåt mej.
Vi spelade i alla fall fotboll på gympan. Elin var en vilding och hon gjorde mej glad! Jag var målvakt och spelade några minuter ute, super kul!
Efter gympan dog jag lite inne i omklädningsrummet, det bara svartna. "Och så blev allt svart, eller... jag vet inte" Precis så. Men jag är van. Det var lugnt. Mådde lite illa bara. Kilade och hade Engelska, sedan Bamba och Matte. Efter matten fick vi sluta, skönt men jag hade faktiskt velat ha kör. Men kören var inställd pga av att treorna har intensiv vecka.

Jag sprang ifrån matten och han precis med bussen som går utanför skolan. Men efter några meter så började bussen slira, så fick den åka fram och tillbaka ett tag för att sedan kunna ta sej upp. Detta händer ofta, eller har hänt många gånger på det senaste. Har bussar inte vinterdäck, var dom verkligen det? Verkar inte som det i alla fall... Men vad vet jag?. Han i alla fall med tåget och så gick jag från stationen hem. Somnade som en stock. Hjälpte pappa med all inköpt mat och så förberedde jag för maten och dukade, slängde soporna och fixade tvättid som jag ska ha imon mellan 19.00-23.00. Mycket bra!
Mat i magen känns bra, lika bra som att jag ska åka till mammsen på fredag till lördag :)

Sedan till det sista, Snisen Olle Olivia.. SNIISEA fyller 18år idag, grattis goding. Se till att bli frisk!
Ja, det var nog allt för nu




Dagens, mina nya manchesterbyxor och min tröja jag köpte från monki förra veckan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Musik, vänner, kläder och vardagen. Finns inte mycket mer och säga nu...